Σοκαριστική μαρτυρία: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει επειδή έχασε τους δικούς της στη φονική πυρκαγιά

Τις πληγές τους προσπαθούν να επουλώσουν όσοι επέζησαν από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Κάποιοι από αυτούς έχασαν συγγενείς, φίλους, αλλά και τις περιουσίες τους. Τα θύματα της πύρινης λαίλαπας που κατέκαψε την περιοχή, είναι μέχρι στιγμής 91.

Αυτά που έζησαν όσοι κατάφεραν να σωθούν, θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στις ψυχές τους. Μία γυναίκα, η οποία έχασε αγαπημένα της πρόσωπα, αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της.

«Πριν από δύο ημέρες», λέει στην εφημερίδα “Καθημερινή”, ένα στέλεχος του δημοτικού συμβουλίου της Ραφήνας που θέλει να παραμείνει ανώνυμο, «ήμουν στο Μάτι και έπεσα πάνω σε μια γυναίκα που πήγαινε στη θάλασσα για να αυτοκτονήσει επειδή είχε χάσει όλους τους οικείους της. Προσπάθησα να τη μεταπείσω. Μου φώναξε να μην την πλησιάσω γιατί είχε πολλές μέρες να πλυθεί και ήταν βρόμικη. Μου φώναζε να την αφήσω ήσυχη. Δεν ήθελε βοήθεια για το παραμικρό, ήθελε να βρει την ειρήνη της. Δεν ήξερα τι να κάνω. Έπειτα ήρθε μια άλλη γυναίκα που είχε χάσει τον γιο της και κατάφερε να τη μεταπείσει με έναν τρόπο που εγώ δεν είχα…».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ