Η συγκλονιστική μαρτυρία του ήρωα αστυνομικού της ΔΙΑΣ στον Realfm 97,8 για την τραγωδία στο Μάτι

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, με περίσσιο θάρρος και αυταπάρνηση και θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή, έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να φτάσουν στην παραλία στο Μάτι περνώντας μέσα από τις εστίες της φωτιάς με σκοπό να βοηθήσουν παιδιά, ηλικιωμένους και τραυματίες που είχαν εγκλωβιστεί στην παραλία.

Τις δραματικές στιγμές που έζησαν στο Μάτι, περιγράφει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του real fm με τον Άκη Παυλόπουλο και την Ελισσάβετ Σαλαμάρα ένας εκ των τεσσάρων αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.

“Πριν φτάσουμε στο Μάτι είδαμε τον πρώτο νεκρό επί της Δημοκρατίας. Όταν φτάσαμε στην παραλία, παιδάκια, ηλικιωμένοι κάθονταν απελπισμένοι μέσα στο σκοτάδι. Η εικόνα που αντίκρισα μόλις με είδαν, συγκλονιστική. Δεν περίμενα να βρω κανέναν ζωντανό, είδα πολύ κόσμο στην παραλία και ένιωσα μεγάλη χαρά. Βρήκαμε ταλαιπωρημένους ανθρώπους, προσπαθήσαμε να τους διασώσουμε”, περιγράφει στον real fm ένας εκ των τεσσάρων αστυνομικών για τα όσα έζησε.

“Νιώσαμε ευχαρίστηση που βοηθήσαμε και κάναμε το καθήκον μας. Ανεκτίμητο το συναίσθημα που σώσαμε τις ζωές των ανθρώπων. Μακάρι να ήμουν πιο νωρίς εκεί να τους βοηθήσω”, δήλωσε.

”Φλεγόμενη όλη η Δημοκρατίας στην Ραφήνα, φωτιές σε σπίτια. H Ποσειδώνος ήταν μία εμπόλεμη ζώνη. Βρήκαμε 10 άτομα που είχαν εγκλωβιστεί στα σπίτια τους γιατί δεν μπορούσαν να βγουν και τους βοηθήσαμε”, πρόσθεσε ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ