Τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης – Στο εισαγγελέα ο γιατρός που φέρεται να είχε σχέση μαζί της

Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη που βρέθηκε απανθρακωμένη στο αυτοκίνητό της σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας.

Ο εισαγγελέας Αγρινίου, που έχει στα χέρια του τους τελευταίους δύο μήνες τον φάκελο της πολύκροτης υπόθεσης αναζητεί όλο και περισσότερα στοιχεία. Ο εισαγγελικός λειτουργός έχει καλέσει μέσα σε αυτό το διάστημα τέσσερις φορές τον φερόμενο ως σύντροφο της 44χρονης για να καταθέσει διευκρινιστικά στοιχεία.

Ο γιατρός έχει εμφανιστεί επτά φορές ενώπιον των Αρχών συμπεριλαμβανομένων και αυτών στην Αστυνομία. Η εξήγηση για τις συνεχείς κλητεύσεις του φερόμενου συντρόφου της άτυχης 44χρονης είναι το γεγονός ότι εκείνος δέχτηκε τα μηνύματα στο κινητό του λίγο πριν από τον θάνατο της, ενώ φέρεται ότι είναι και το τελευταίο πρόσωπο που την είδε.

Όλα παραμένουν ανοιχτά, καθώς φαίνεται ότι ο εισαγγελέας διαπιστώνει πως υπάρχουν ακόμα σκοτεινά σημεία που δεν μπορούν να αποδώσουν σαφή εικόνα για το τι ακριβώς συνέβη.

Η οικογένεια της αδικοχαμένης Ειρήνης Λαγούδη έχει κινήσει “γη και ουρανό” από τη μοιραία ημέρα της 6ης Ιανουαρίου για να μάθει την αλήθεια. Αλλά και ο εισαγγελέας έχει ζητήσει επιπλέον έρευνες για πτυχές που δεν έχουν φωτιστεί επαρκώς και κρατούν μετέωρο το ερώτημα αν ο θάνατος της είναι δολοφονία ή αυτοκτονία.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ