Πώς ο Άγιος Πορφύριος “ένωσε” την Τζέσυ Παπουτσή και τον Στάθη Ψάλτη – Το συγκινητικό περιστατικό πριν φύγουν από τη ζωή

Μια εικόνα του Αγίου Πορφυρίου ένωσε την Τζέσυ Παπουτσή και τον Στάθη Ψάλτη λίγο πριν φύγουν από τη ζωή.

Η κόρη του Στάθη Ψάλτη, Μαρία, αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό που είχε συμβεί λίγο πριν το θάνατο του πατέρα της.

«Η Τζέσυ δεν ήθελε να πεθάνει ο μπαμπάς μου. Ήταν πολύ φίλοι από τη δεκαετία του ’80. Και επειδή πίστευε πολύ στο Θεό, όταν έμαθε ότι ήταν άρρωστος, έστειλε στο νοσοκομείο μια εικόνα του Αγίου Πορφυρίου για να τον φυλάει», ανέφερε συγκινημένη στην Espresso.

Η κόρη του ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή επίσης νικημένος από τον καρκίνο, βρισκόταν στο νοσοκομείο μαζί του, όταν ο σύζυγος της Τζέσυς Παπουτσή του έφερε την εικόνα του Αγίου για να τον προσέχει.

«Η Τζέσυ ούτε στιγμή δεν πίστεψε ότι ο μπαμπάς μου, ο οποίος ήταν η πηγή της χαράς, δεν θα τα κατάφερνε. Ήξερε ότι ο Στάθης πίστευε στο Θεό, όπως κι εκείνη. Η ίδια γνώριζε από τότε για την αρρώστια της. Έστειλε λοιπόν τον σύζυγό της, Γιάννη Μανιό, στο νοσοκομείο. Είδε τον μπαμπά μου στο κρεβάτι. Είχε βουρκώσει, θυμάμαι. Έβγαλε ο Γιάννης από την τσάντα μια μικρή εικόνα του αγίου Πορφυρίου και είπε στον μπαμπά μου «Στάθη αυτό στο στέλνει η Τζέσυ. Θέλω να το βάλεις πάνω από το προσκεφάλι σου». Ο μπαμπάς μου πήρε στα χέρια την μικρή εικόνα. Τη φίλησε, χαμογέλασε, σκούπισε τα μάτια του και είπε: «Nα πεις στην Τζέσυ μου ότι δεν θα τη βάλω πάνω από το κεφάλι μου. Εδώ θα την βάλω»… και τοποθέτησε την εικόνα στο μέρος της καρδιάς του θέλοντας να της δείξει πόσο πολύ την αγαπούσε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ