H φούστα-μπλούζα, η κρεμούλα και οι…παπάδες – Αποκαλύψεις “φωτιά” για τον εγκέφαλο της κοκαΐνης του Κολωνακίου – Οι διάσημοι πελάτες

Μετά από 2,5 χρόνια έπεσε στα χέρια της αστυνομίας ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος κοκαΐνης που προμήθευε καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και αστέρες της σόουμπιζ μέσω ενός ιαπωνικού εστιατορίου στο Κολωνάκι.

Το εστιατόριο έκλεισε τον Φεβρουάριο του 2016 μετά την έφοδο της Δίωξης Ναρκωτικών και ο καταζητούμενος εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα και συνελήφθη καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Ο καταζητούμενος Σ.Π. και ομογενής από το Καζακστάν, αρχικά ξεκίνησε μόνος να προσφέρει ικανοποίηση στα ακριβά γούστα των πελατών του, όταν όμως οι απαιτήσεις τους έγιναν διαρκείς και μεγάλες, τότε συνεργάστηκε με δύο οργανωμένα κυκλώματα Ελλήνων και Αλβανών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της Δίωξης Ναρκωτικών συνελήφθησαν εννέα άτομα σε διάφορα σημεία της Αττικής. Αποκαλυπτικές ήταν οι απομαγνητοφωνήσεις και η αποκρυπτογράφηση των τηλεφωνικών συνομιλιών μεταξύ πελατών και διακινητών με αποτέλεσμα η σχετική δικογραφία να συμπεριλάβει αρκετά ηχηρά ονόματα.

Στη δικογραφία περιγράφεται ότι: «εντός του καταστήματος στο οποίο είχαν καθημερινή παρουσία, πωλούνταν ναρκωτικές ουσίες στους θαμώνες, οι οποίοι κατέβαιναν στο χώρο της τουαλέτας, για να πραγματοποιήσουν τις εν λόγω συναλλαγές, αφού προηγουμένως είχαν κάνει τηλεφωνική κράτηση στο κατάστημα, χρησιμοποιώντας σχετικές κωδικές ονομασίες, όπως «κράτηση για ένα άτομο», «τραπέζι», «μπουκάλι»». Σε διαφορετική περίπτωση φρόντιζε ένας συνεργάτης του «εγκέφαλου» να τοποθετεί τις ναρκωτικές ουσίες στις ζαρντινιέρες στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, απ’ όπου και γινόταν η παραλαβή.

Στο βούλευμα εμφανίζεται να πουλά σε πασίγνωστο επιχειρηματία της Μυκόνου ποσότητα κοκαΐνης. Ένα μήνα αργότερα πουλά και πάλι ένα γραμμάριο στον ίδιο επιχειρηματία, ενώ σε τρίτη παραγγελία που έδωσε ο ίδιος επιχειρηματίας, η κωδική ονομασία ήταν «Malboro μαλακό»…

Οι πελάτες «βαφτίζονται» ως «Παππούς», «Γαύρος», «Δαίμονας», «Σπίθας», «Ξάδελφος», «Κατέλης», «Τζώρτζης». Αντίστοιχα, οι ναρκωτικές ουσίες «καμουφλαρίστηκαν» με λέξεις όπως « φούστα μπλούζα», «λουλούδια», «παπάδες», «κρεμούλα», «20 ευρώ κάρτα» και «CD».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ