Με κλεμμένο αυτοκίνητο και πινακίδες από άλλο όχημα κυκλοφορούσε ο έκπτωτος δήμαρχος Ζαχάρως

Στο στόχαστρο των ειδικών υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. έχει μπει η υπόθεση του κλεμμένου Jeep Cherokee, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του έκπτωτου δημάρχου της Ζαχάρως, Πανταζή Χρονόπουλου.

Μάλιστα, το αυτοκίνητο έφερε πινακίδες, οι οποίες ανήκουν σε άλλο αυτοκίνητο. Το όχημα εντοπίστηκε έπειτα από ειδική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στην Ζαχάρω την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που μίλησαν στο apokalypseis.com ο αριθμός πλαισίου του οχήματος ανήκει σε κλεμμένο Jeep Cherokee από την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας και η κλοπή είχε σημειωθεί πριν από δύο περίπου χρόνια. Ο ιδιοκτήτης του κλεμμένου οχήματος από την Πάτρα μετέβη στην Ηλεία και αφού αναγνώρισε το όχημά του το παρέλαβε και επίσημα από την ΕΛ.ΑΣ, τους αξιωματικούς της οποίας ευχαρίστησε για την συνδρομή τους στο εντοπιστεί και να βρεθεί το κλεμμένο πριν από ενάμιση χρόνο όχημά του.

Αστυνομικές πηγές μιλώντας στο apokalypseis.com αφού χαρακτήρισαν την υπόθεση ως πολύ σοβαρή ανέφεραν ότι αυτή ερευνάται προσεκτικά και σε βάθος προκειμένου να διαπιστωθεί αν η κλοπή του συγκεκριμένου οχήματος αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό η ενέργεια οργανωμένου κυκλώματος κλοπής πολυτελών αυτοκινήτων που δρα στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ έχει ταυτοποιήσει και αναζητά το πρόσωπο που παραχώρησε στον έκπτωτο δήμαρχο της Ζαχάρως το κλεμμένο Jeep Cherokee. Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Πύργου και από την ΕΛ.ΑΣ σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος όλων των εμπλεκομένων προσώπων μεταξύ των οποίων και του Πανταζή Χρονόπουλου.

Πηγή: apokalypseis.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ