“Ράγισαν” καρδιές στην κηδεία της συζύγου του Πύρρου Δήμα – Συντετριμμένος ο τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης – ΒΙΝΤΕΟ

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησαν την σύζυγο του Πύρρο Δήμα, Αναστασία, φίλοι, αγαπημένα πρόσωπα και οι συγγενείς της.

Συντετριμμένος ήταν ο σύζυγός της και ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας στη νεκρώσιμο ακολουθία μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους: την 23χρονη Ελένη, τον 20χρονο Βίκτωρα, την 18χρονη Μαρία και τον 9χρονο Νικόλα.

Η άτυχη Αναστασία που τα τελευταία δυο χρόνια ανέβηκε το δικό της Γολγοθά, άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Πέμπτης, μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε. Πριν από δυο χρόνια, τον Οκτώβρη του 2016, ο Πύρρος Δήμας είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας της γυναίκας του, αποκαλύπτοντας πως τον Γενάρη της ίδια χρονιάς είχε διαγνωσθεί με όγκο στο κεφάλι και υπεβλήθη σε χειρουργείο. Δυστυχώς, όμως, δυο χρόνια μετά και έχοντας παλέψει πολύ η Αναστασία δεν κατόρθωσε να κρατηθεί στη ζωή και βύθισε στο πένθος την οικογένειά της και όλους όσους την αγαπούσαν.

Η εξώδιος ακολουθία έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στα Μελίσσια και ακολούθησε η κηδεία της στο νεκροταφείο του Αμαρουσίου.

Στο πλευρό του Πύρρου Δήμα, βρέθηκε ο καλός του φίλος και κουμπάρος του Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ, ο πρώην προπονητής του Χρήστος Ιακώβου, η οικογένεια της Αναστασίας από την Κατερίνη και πολλοί ακόμη.Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Δείτε το βίντεο από το «Ε»:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ