Άγρια συμπλοκή μεταξύ μεταναστών στη Θεσσαλονίκη- Επιτέθηκαν με καδρόνια- ΒΙΝΤΕΟ

Άλλο ένα αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μεταξύ μεταναστών.

Σύμφωνα με τo thestival. gr, δύο πολυάριθμες ομάδες, πιθανόν Πακιστανών, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, στην περιοχή της αγοράς “Καπάνι”, δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους, κρατώντας καδρόνια, ρόπαλα, σπασμένα μπουκάλια, και άλλα αιχμηρά αντικείμενα, με τους περαστικούς να παρακολουθούν το θέαμα «παγωμένοι».

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, ένας νεαρός βρίσκεται ξαπλωμένος στο πλακόστρωτο, ενώ από πάνω του άλλοι νεαροί τον χτυπούν με μανία με ξύλα. Σταματούν μόνο όταν μπαίνει ανάμεσά τους μία γυναίκα, που έτυχε να περνά από το σημείο.

Από τη συμπλοκή, τραυματίστηκε ένα άτομο το οποίο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στην περιοχή, προχώρησαν σε δύο προσαγωγές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα της επίθεσης, στο σημείο υπήρχε αρκετή κινητικότητα από κόσμο, αλλά μόνο δύο γυναίκες προσπάθησαν να βοηθήσουν τον αιμόφυρτο άνδρα, τη στιγμή που οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι ήταν απλά παρατηρητές.

Από τις Αρχές εξετάζεται το ενδεχόμενο να επρόκειτο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ομάδων που δραστηριοποιούνται στο λαθρεμπόριο τσιγάρων και ερίζουν για τα σημεία πώλησης στην περιοχή γύρω από την πλατεία Αριστοτέλους. Παρόμοια συμβάντα έχουν καταγραφεί τον τελευταίο καιρό.

Δείτε τα βίντεο:

ΠΗΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ: THESTIVAL- ΑΠΕ- ΜΠΕ

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: PARALLAXIMAG

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ