Καταγγελία αναγνώστη: Αποπνικτική η κατάσταση στο ρέμα της Πικροδάφνης – ΦΩΤΟ

Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη του enikos.gr εδώ και πολύ καιρό στο ρέμα της Πικροδάφνης στην Ηλιούπολη και συγκεκριμένα κατά μήκος της οδού Ορφέως μέχρι και τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης η κατάσταση είναι αποπνικτική εξαιτίας της ρίψης λημμάτων μέσα σε αυτό.

Όπως καταγγέλλει ο αναγνώστης του enikos.gr η κατάσταση είναι τόσο κακή που πολλοί περίοικοι αντιμετωπίζουν τάσεις προς εμετό. Παράλληλα δίπλα από το ρέμα υπάρχει παιδική χαρά και γήπεδο μπάσκετ καθιστώντας δύσκολη την παρουσία μικρών παιδιών και αθλούμενων.

Την ίδια ώρα έχουν κάνει την εμφάνισή τους έντομα τα οποία όπως αναφέρει ο αναγνώστης έχουν μολύνει τον μισό πληθυσμό της γύρω περιοχής και ειδικότερα τα μικρά παιδιά. Τέλος αναφέρει πως παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει διαμαρτυρίες προς τη δημοτική αρχή, δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα. Η απάντηση του δήμου Ηλιούπολης είναι η διοργάνωση γιορτών για το ρέμα της Πικροδάφνης.

Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ