Υπάλληλος του Δήμου Αγρινίου βρήκε πορτοφόλι γεμάτο με χρήματα και το παρέδωσε – ΦΩΤΟ

Ένας 58χρονος υπάλληλος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Αγρινίου βρήκε ένα πορτοφόλι με 1.057 ευρώ στις αρχές του περασμένου Μαΐου και το παρέδωσε.

Ο δήμαρχος της περιοχής Γιώργος Παπαναστασίου απέδωσε τα εύσημα και έναν τιμητικό έπαινο ως ελάχιστη αμοιβή για την πράξη του στον έντιμο υπάλληλο, τον οποίο συνεχάρη.

“Ο τόπος έχει ανάγκη από συμπεριφορές που εδράζονται στις ανθρώπινες αξίες. Η πράξη αυτή αποτελεί φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση και υπόδειγμα ακεραιότητας. Ο Χρυσόστομος επέδειξε απαράμιλλο ήθος και εντιμότητα. Είναι τιμή για τον Δήμο Αγρινίου που έχει τέτοιους υπαλλήλους. Ως ελάχιστη ανταπόδοση , του απονέμω τιμητικό έπαινο” είπε.

Ο υπάλληλος του Δήμου είχε βρει το πορτοφόλι με τα χρήματα έξω από ένα σούπερ μάρκετ το μεσημέρι του Σαββάτου στις 5 Μαΐου και χωρίς δεύτερη σκέψη το παρέδωσε στην Αστυνομία. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η κάτοχος του πορτοφολιού, η οποία δήλωσε ανακουφισμένη καθώς δεν είχε αντιληφθεί ότι το είχε χάσει.

“Δεν δέχομαι και δεν μπήκα στη διαδικασία ποτέ να σκεφτώ να κρατήσω το πορτοφόλι. Ένας λογικός άνθρωπος θα το παρέδιδε αμέσως, όσα χρήματα και εάν είχε μέσα” ανέφερε ο υπάλληλος που σημείωσε ότι είναι πέμπτη φορά που του συνέβη κάτι τέτοιο.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Πηγή ΦΩΤΟ: sinidisi.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ