Σάλος στην Λαμία – Δικηγόρος κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα δύο του εγγόνια – Τι λέει ο ίδιος – ΒΙΝΤΕΟ

Ενώπιον Εισαγγελέα και Ανακρίτριας Λαμίας βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο 69χρονος δικηγόρος ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα δυο του εγγόνια ηλικίας 9 και 7 ετών.

Ο ίδιος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, φωνάζοντας κατά την αποχώρησή του από το δικαστικό μέγαρο ότι «δεν έχω κάνει τίποτα. Είμαι 32 χρόνια δικηγόρος και ο καθένας έχει γράψει τη ιστορία του».

Ο 69χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη 12 Ιουνίου, καθώς δεν έχει βγει ακόμη το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ασκούσε επί 32 χρόνια τη δικηγορία δεν βγήκε όμως στη σύνταξη, καθώς όπως είπε και ο συνήγορός του Δημήτρης Κρούπης, «δεν έχει τακτοποιήσει ακόμη τις υποχρεώσεις του».

Ο κ. Κρούπης που μίλησε στην κάμερα του LamiaReport επανέλαβε ότι ο πελάτης του αρνείται τα πάντα κι ότι θα αποδειχθεί η αλήθεια. Επέμενε μάλιστα ότι το όποιο στοιχείο υπάρχει προέρχεται αποκλειστικά από την μικρή.

Αναφορικά με την «παράξενη» συμπεριφορά της 7χρονης το ρεπορτάζ θέλει να προκάλεσε το ενδιαφέρον των εκπαιδευτικών του σχολείου όπου πηγαίνει οι οποίοι και ενημέρωσαν την Εισαγγελία. Από κει άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία.

Σημειώνουμε ότι τα δύο παιδιά έμεναν με τον παππού και τη μητέρα τους, ενώ ο πατέρας τους έχει φύγει από το σπίτι.ΠΗΓΗ: LamiaReport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ