Τον “έκαψε” η ερωμένη του – Παντρεμένος, έστησε ληστεία για τα ακριβά γούστα της φίλης του

Ένας 43χρονος, υπάλληλος φαρμακευτικής εταιρείας, σκηνοθέτησε τη ληστεία του για να τσεπώσει 2.000 ευρώ από τη δουλειά του και να ικανοποιήσει τα ακριβά γούστα της καλλονής ερωμένης του.

Ο άνδρας, εκτός του ότι θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη, θα πρέπει να λογοδοτήσει και στη σύζυγό του!

Ο 43χρονος είχε πάει την περασμένη εβδομάδα σε φαρμακείο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, για να εισπράξει το ποσό των 2.000 ευρώ, από φάρμακα που είχε προμηθευτεί ο ιδιοκτήτης του. Αφού παρέλαβε το ποσό, ακολούθησε τον παράδρομο της λεωφόρου για να φτάσει στο σημείο όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του. Όπως κατήγγειλε αργότερα, ξαφνικά του έκοψαν τον δρόμο τρεις μοτοσικλέτες, οι αναβάτες των οποίων, τον κύκλωσαν, τον απείλησαν με όπλο και, αφού του άρπαξαν τα χρήματα που είχε εισπράξει λίγο πριν για λογαριασμό της εταιρείας του, εξαφανίστηκαν.

Ο έντρομος υπάλληλος ενημέρωσε αρχικά για το περιστατικό τη διεύθυνση της εταιρείας του και στη συνέχεια την Αστυνομία. Όμως, μελετώντας όσα είπε ο 43χρονος, οι έμπειροι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως κάτι δεν “κολλούσε”, με αποτέλεσμα να τον καλέσουν για διευκρινιστικές ερωτήσεις.

Στη δεύτερη κατάθεση που έδωσε ο υπάλληλος, τα έκανε… μαντάρα, καθώς έδωσε άλλη ώρα και άλλη… διεύθυνση ως τόπο του συμβάντος! Τελικά, μετά τις επίμονες ερωτήσεις που του έκαναν οι αστυνομικοί, ο 43χρονος, αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι σκηνοθέτησε τη ληστεία προκειμένου να βάλει στην τσέπη του το χρηματικό ποσό που θα του εξασφάλιζε καυτές ερωτικές στιγμές με την αλλοδαπή ερωμένη του, η οποία είχε ιδιαίτερα ακριβές απαιτήσεις!

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή καταμήνυση και υπεξαίρεση και έτσι, εκτός από τις νομικές συνέπειες και την απώλεια της δουλειάς του, θεωρείται πιθανό ότι θα “κλείσει” και το σπίτι του!

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ