Συγκέντρωση των λιμενεργατών που σήμερα απεργούν στην είσοδο του ΟΛΠ στο Πέραμα- ΦΩΤΟ αναγνώστη

Και η Ένωση Λιμενεργατών του ΟΛΠ, συμμετέχει στην 24ωρη σημερινή απεργία που πραγματοποιεί το Εργατικό Κέντρο Πειραιά για τα σωματεία μέλη του.

«Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα, τόσο από τις επιθέσεις που δέχεται ο κλάδος μας όσο και από τις δυσκολίες στη δουλειά μας είναι κοινά και η πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί επιβάλλει σε όλους μας κοινή συμπόρευση και δράση. Η καθυστέρηση υπογραφής νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΣΣΕ) που θα διασφαλίζει το μέλλον του κλάδου, η προσπάθεια της εργοδοσίας να απαξιωθεί και να μειωθεί δραματικά ο κλάδος των λιμενεργατών με στόχο να ανοίξει ο δρόμος για ελαστικές μορφές εργασίας και στον ΟΛΠ, είναι μερικά δείγματα γραφής της διοίκησης» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Μόνιμων και Δόκιμων λιμενεργατών του ΟΛΠ.Την φωτογραφία έστειλε αναγνώστης του enikos.gr από την είσοδο του ΟΛΠ στο Πέραμα.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ