Σώθηκαν από θαύμα- Δύο αυτοκίνητα έπεσαν στον γκρεμό με διαφορά λίγων λεπτών- ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Άγιο είχαν οι οδηγοί δύο αυτοκινήτων και ο συνοδηγός του ενός, όταν τα οχήματα βγήκαν εκτός δρόμου και έπεσαν στο γκρεμό.

Τα δύο ατυχήματα έγιναν με διαφορά περίπου μίας ώρας πάνω από το χωριό Δυο Βουνά του δήμου Λαμιέων στον χωματόδρομο που οδηγεί προς την περιοχή Άγιο Πνεύμα, εκεί όπου πολλοί κατασκηνώνουν λόγω της γιορτής.Το πρώτο ατύχημα έγινε περίπου στις 10 το βράδυ. Μέσα στο αυτοκίνητο επέβαινε μόνο ο οδηγός ο όποιος έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το όχημα να πέσει στο γκρεμό και εκείνος να εγκλωβιστεί σε αυτό.

Ευτυχώς για αυτόν εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο ένας νεαρός, ο οποίος αντιλήφθηκε έγκαιρα πώς τα φώτα του αυτοκινήτου χάθηκαν ξαφνικά από το δρόμο και άρχισε να ψάχνει την περιοχή. Λίγο μετά βρήκε το τουμπαρισμένο αυτοκίνητο και ενημέρωσε τις αρχές.

Πολύ γρήγορα έφτασαν εκεί πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ και της Π.Υ. Λαμίας.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον ηλικιωμένο οδηγό τον ανέσυραν και τον παρέδωσαν στους διασώστες του ΕΚΑΒ που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Την ώρα εκείνη όμως σημειώθηκε και το δεύτερο ατύχημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φίλοι του ηλικιωμένου που διανυκτέρευαν στο Άγιο Πνεύμα, έμαθαν για την εκτροπή και κατέβαιναν για να δουν τι είχε συμβεί.

Όμως και το δικό τους όχημα βγήκε εκτός δρόμου.Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι πυροσβέστες που έσπευσαν και εκεί ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβουν αφού οι δύο νεαροί που επέβαιναν στο όχημα είχαν βγει από αυτό, ελαφρά τραυματισμένοι.

Ο ένας από αυτούς είχε εγκλωβιστεί στο όχημα, επεγκλωβίστηκε από πολίτες και μεταφέρθηκε με άλλο ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Πηγή: tvstar.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ