Γιατρός έσωσε κοριτσάκι που χτύπησε σε παιδική χαρά

Σε περιπέτεια μετατράπηκε το παιχνίδι σε παιδική χαρά, για ένα κοριτσάκι στη Λαμία. Ευτυχώς όμως είχε αίσιο τέλος χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση ενός γιατρού, που βρέθηκε τυχαία στο σημείο.

Όλα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή, στις 13 Μαΐου, όταν δύο κοριτσάκια 11 και 6 ετών, τα οποία είναι αδελφές, έπαιζαν στην παιδική χαρά που βρίσκεται επί της οδού Αγίας Παρασκευής στα Γαλανέικα Λαμίας.

Πάνω στο παιχνίδι η μικρότερη, έχασε την ισορροπία της και έπεσε από μικρό ύψος στο έδαφος. Το τράνταγμα και ο φόβος, είχε ως αποτέλεσμα να γυρίσει η γλώσσα του κοριτσιού. Για καλή του τύχη όμως, έτυχε να βρίσκεται στο σημείο ένας γιατρός με το παιδάκι του, ο οποίος αμέσως έδωσε τις πρώτες βοήθειες στη μικρή.

Τελικά το κοριτσάκι, με την επέμβαση του γιατρού συνήλθε και οι περαιτέρω εξετάσεις που του έκαναν τόσο στο Νοσοκομείο Λαμίας, όσο και στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» όπου διακομίστηκε, ήταν πολύ καλές.

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον άνθρωπο και γιατρό Κωνσταντίνο Ραμαντάνη που βοήθησε τις πρώτες κρίσιμες στιγμές το κοριτσάκι μου. Επίσης το προσωπικό του ΕΚΑΒ που συμμετείχε στην ασφαλή και γρήγορη μετακίνησή του και τους ανθρώπους και στα δύο Νοσοκομεία που έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να σιγουρευτούμε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα», ανέφερε στο LamiaReport ο πατέρας της μικρής.

«Εύχομαι σε κανέναν γονιό να μην τύχει κάτι τέτοιο, ωστόσο επειδή όλα είναι στη ζωή οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που τιμούν αυτή τους την ιδιότητα και την επιστήμη τους», πρόσθεσε. Πηγή πληροφοριών: lamiareport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ