Αποφεύχθηκε τραγωδία σε γειτονιά της Λαμίας: 8χρονος έπεσε σε φρεάτιο και σώθηκε από θαύμα

Σε θρίλερ εξελίχθηκε ένα παιδικό παιχνίδι σε γειτονιά της Λαμίας στη Νέα Άμπλιανη.

Συγκεκριμένα μια μεγάλη παρέα παιδιών έπαιζε κρυφτό στην πλατεία της οδού Βερμίου, που βρίσκεται μεταξύ των οδών Αθηνών και Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ, ένας 8χρονος πήγε να κρυφτεί στο ισόγειο μιας νεοαναγειρόμενης οικοδομής. Στο ισόγειο της οικοδομής υπήρχαν δυο φρεάτια εξαερισμού για το υπόγειο, τα οποία ήταν ξεσκέπαστα. Εκείνη τη στιγμή είχε αρχίσει να σουρουπώνει με αποτέλεσμα τα φρεάτια να μην είναι ορατά και το παιδί μπαίνοντας στην οικοδομή ξαφνικά να βρεθεί στο κενό πέφτοντας σε ένα από αυτά από ύψος τριών μέτρων.

Ο μικρός άρχισε να καλεί σε βοήθεια, όπως και τα άλλα παιδιά και αμέσως στο σημείο βρέθηκε η μητέρα του και άλλοι γείτονες που άκουσαν τις φωνές. Ταυτόχρονα κλήθηκε η Πυροσβεστική η 7η ΕΜΑΚ και η Αστυνομία, που έσπευσαν στο σημείο.

Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να επέμβουν γιατί η μητέρα του και γείτονες με μια μεγάλη σκάλα κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το παιδί, που πέρα από το σοκ που είχε υποστεί δεν φάνηκε να έχει υποστεί κάποιο τραυματισμό. Δείτε τις φωτογραφίες από το lamiareport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ