Πρόεδρος εργαζομένων Λαϊκού Νοσοκομείου: Η ιστορία με τα αντικαρκινικά φάρμακα έχει βαθιές ρίζες – ΒΙΝΤΕΟ

“Αυτή η ιστορία έχει βαθιές ρίζες, αυτό που συμβαίνει με τις δύο νοσηλεύτριες, η μία εργάζεται στον τομέα των φαρμάκων και η άλλη στο ογκολογικό της Σεβαστουπόλεως. Είμαστε εδώ να χτυπήσουμε τη μαύρη αγορά. Αυτό είναι η κορυφή του παγόβουνου και θα το δείτε. Να παταχτεί το φαινόμενο και αυτή η εγκληματική συμμορία που δρα σε βάρος αυτών των περήφανων ανθρώπων” δήλωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Λαϊκό Νοσοκομείο, Τ. Αντωνόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

“Δίνουμε τον αγώνα μαζί με τους καρκινοπαθείς και σας θυμίζω πριν 2 χρόνια είχαμε δώσει μάχη για την έλλειψη των φαρμάκων” συμπλήρωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών, Περσεφόνη Μήττα επιβεβαίωσε το πρόβλημα που δημιούργησε στους ασθενείς η έλλειψη των εξαιρετικά ακριβών φαρμάκων, τονίζοντας ότι η χορήγησή τους από τα νοσοκομεία είναι ζωτικής σημασίας.

“Πέρασε περίοδος που δεν έχουν πάρει κανονικά τα φάρμακά τους”, είπε σχετικά η κα Μήττα, αποκαλύπτοντας ότι “κάποιοι που είχαν χρήματα τα αγοράζαν, από τη μαύρη αγορά”. Ωστόσο, όπως είπε η ίδια, “όσοι δεν είχαν τα χρήματα περίμεναν το νοσοκομείο”. Μάλιστα, όπως σημείωσε το φαινόμενο δεν είναι κάτι καινούριο, αφού κατά διαστήματα γίνεται.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ