Διαψεύδει ο διευθυντής του Γυμνασίου στην Κρήτη ότι τραυματίστηκε μαθητής από αδέσποτη σφαίρα

Διαψεύδεται, σύμφωνα με το flashnews.gr, η είδηση που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ότι ένας μαθητής Γυμνασίου στο χωριό Μεσσαρά Ηρακλείου, τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα στο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον διευθυντή του Γυμνασίου, όπως αναφέρει το flashnews.gr, ο μαθητής είχε την ώρα του διαλείμματος στην αυλή έναν μικρό τραυματισμό στο μάγουλο. Δεν είναι γνωστό όμως ακόμα από τι προκλήθηκε αυτός ο ανεπαίσθητος τραυματισμός.

Το σχολείο ως όφειλε πολύ σωστά ενημέρωσε τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου ενώ έγινε και κατάθεση στο οικείο αστυνομικό τμήμα για να εξακριβωθεί από τι προκλήθηκε ο μικροτραυματισμός.

Το περιστατικό όχι μόνο παραλίγο μοιραίο δεν ήταν, αλλά ο μαθητής μέσα σε 10 λεπτά είχε μπει στην αίθουσα του σχολείου του για να συνεχίσει το μάθημα. Σίγουρα δεν ήταν αιμόφυρτος και δεν πρόκειται να υποβληθεί σε εγχείρηση προκειμένου να αφαιρεθεί δήθεν σκάγι σφαίρας.

Οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν καταγράψει κανέναν πυροβολισμό, καμία σφαίρα και κανένα σκάγι ενώ επιβεβαιώνουν ότι το παιδί δεν νοσηλεύτηκε.Πηγή πληροφοριών: flashnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ