“Έχασα το σπλάχνο μου”- Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 48χρονου που σκοτώθηκε με το απορριμματοφόρο στην Τήνο- ΒΙΝΤΕΟ

«Έχασα το παιδί μου, έχασα το σπλάχνο μου. Με καταλαβαίνετε; Ήταν πολύ καλό παιδί, δουλευταράς και επαγγελματίας, είχε όλα τα διπλώματά του, τον ενδιέφερε η δουλειά του. Ήταν επαγγελματίας και φιλότιμος, αυτό τον έφαγε» αναφέρει στον ΑΝΤ1 με τρεμάμενη φωνή ο πατέρας του άτυχου 48χρονου Δημήτρη Ταράση, που σκοτώθηκε όταν το απορριμματοφόρο που επέβαινε έπεσε σε γκρεμό στην Τήνο.

Παράλληλα μέσω του ΑΝΤ1 o Όλυμπος Ταράσης κατήγγειλε ότι ο 48χρονος δούλευε απλήρωτος εδώ και ένα χρόνο, ενώ τα απορριματοφόρα του δήμου βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση. «Να δουλεύει ένα χρόνο το παιδί και να μην το έχουν πληρώσει. Εγώ τον συντηρούσα. Εάν δείτε τα αυτοκίνητα, θα διαπιστώσετε ότι είναι σε κακή κατάσταση» σημειώνει, ενώ προσθέτει πως «είχε πάθει και άλλη φορά ατύχημα. Τότε είχε σπάσει η μπάρα του απορριμματοφόρου και ήταν τυχερός, καθώς βρήκε πάνω σε έναν βράχο. Όλα τα αυτοκίνητα είναι σαράβαλα. Του έλεγα “μην πας είναι σαράβαλα τα αυτοκίνητα, θα σκοτωθείς. Δεν με άκουγε”. «Πιστεύω ότι κάτι είχε το αυτοκίνητο, αποκλείεται να έπεσε χωρίς να είχε βλάβη. Είτε έσπασε η μπάρα του, είτε το τιμόνι, πάντως σίγουρα κάτι έπαθε» κατέληξε.

Από την άλλη πλευρά ο δήμαρχος της Τήνου Γιάννης Σιώτος μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε ότι το συγκεκριμένο όχημα ήταν καλοσυντηρημένο, ενώ παραδέχθηκε ότι υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις στις πληρωμές. «Ο 24χρονος Νίκος. Αυτός ανασύρθηκε από το γκρεμό. Βγήκε στη διασταύρωση και μας πήρε τηλέφωνο γιατί εκεί πέρα δεν είχε σήμα. Πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία και τρέξαμε, έτσι μάθαμε για το συμβάν» κατέληξε.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ