“Άτακτος” ηλικιωμένος πλήρωσε ακριβά την παράνομη σχέση του με 34χρονη

Ένας ηλικιωμένος από τη Θεσσαλονίκη πλήρωσε πολύ ακριβά την παράνομη ερωτική σχέση που είχε συνάψει με μία 34χρονη γυναίκα από την Αλβανία, καθώς η ροζ περιπέτεια του μετατράπηκε σε ωμό εκβιασμό.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο ηλικιωμένος στην Αστυνομία, ο εφιάλτης του ξεκίνησε πριν από περίπου επτά μήνες όταν γνώρισε την 34χρονη και σύναψε παράνομο δεσμό μαζί της. Λίγο αργότερα εκείνη άρχισε να τον εκβιάζει ότι θα αποκαλύψει τα πάντα στη σύζυγό του.

Η 34χρονη κατάφερε να του αποσπάσει το ποσό των 45.863 ευρώ από τον 71χρονο. Ο άνδρας αποφάσισε να αποκαλύψει τα πάντα στην σύζυγό του, με την ελπίδα να τον συγχωρήσει και να τον βοηθήσει να γλιτώσει από τα νύχια της ερωμένης του. Όπως και έγινε. Όταν η 34χρονη του τηλεφώνησε και τον απείλησε προκειμένου να της δώσει και άλλα χρήματα, ο 71χρονος ενημέρωσε την Αστυνομία.

Σε ραντεβού που έδωσαν για την παραλαβή εμφανίστηκε ένας 38χρονος συνεργός της ο οποίος και συνελήφθη. Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της 34χρονης.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ