Ο δικηγόρος της 22χρονης που πέταξε το μωρό της στον ακάλυπτο: Έχει καταλάβει τι έκανε- Οι ειδικοί φοβούνται ότι καταρρέει- ΒΙΝΤΕΟ

«Κάθε μέρα, κάθε ώρα που περνάει, καταλαβαίνει περισσότερο τι έχει κάνει και όχι απλά μετανιώνει, αλλά οι ειδικοί που την παρακολουθούν περιμένουν τα χειρότερα, την ψυχολογική της κατάρρευση» ανέφερε ο δικηγόρος της 22χρονης γέννησε το μωρό στη μπανιέρα του σπιτιού της στη Νέα Σμύρνη και στη συνέχεια το πέταξε στον ακάλυπτο.

«Ειναι ένα νέο παιδί το οποίο μπορεί να κρίθηκε από τη δικαιοσύνη και να τελείωσε ο Γολγοθάς του αλλά τώρα ξεκινάει ο πραγματικός του Γολγοθάς» σημείωσε ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Επικοινώνησε την εγκυμοσύνη με τον τρόπο που θα το έκανε κάθε παιδί 22 χρονών. Προσπάθησε να βρει τον σύντροφό της και να τον ενημερώσει, αλλά εκείνος αρνήθηκε, μετά η δεύτερη κίνηση ήταν να μιλήσει στην κολλητή της, δυστυχώς και από εκεί δεν είχε τη βοήθεια που έπρεπε και τελικώς, αντί αυτό να την κάνει να μιλήσει στη μητέρα της, την έκλεισε σε ένα καβούκι το οποίο δημιούργησε αυτή την τραγική κατάσταση».

«Έχει καταλάβει τι έχει κάνει αλλά οι ειδικοί μας λένε ότι θέλει χρόνο», ανέφερε ο δικηγόρος της 22χρονης.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ