Σωλήνας ύδρευσης έχει σπάσει στη συμβολή της Κοραή με τη Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Νέα Σμύρνη. Όπως μας ενημέρωσε αναγνώστης του enikos.gr, το πρόβλημα συνεχίζεται για πέμπτη μέρα και παρά τα πολλά τηλεφωνήματα των κατοίκων στην ΕΥΔΑΠ, η βλάβη δεν έχει επισκευαστεί ακόμα. Αυτό έχει σαν συνέπεια το νερό να τρέχει ασταμάτητα στο δρόμο και τους υπονόμους.
Δείτε τη φωτογραφία:

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.
Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).
Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]
Πεζεσκιάν: «Θα διαπραγματευτούμε με θάρρος – Η κυβέρνηση στέκεται σταθερά δίπλα στον λαό»
Τραγωδία στην Κύπρο: Ανασύρθηκε ένας νεκρός από τα συντρίμμια του κτιρίου που κατέρρευσε
Χειροπέδες σε 44χρονο με 639 κροτίδες στην Ελευσίνα – Τον συνέλαβαν όταν επιχείρησε να ανάψει βεγγαλικό
Φάμελλος: Το φως της Ανάστασης μας δείχνει και τον δρόμο για την κοινωνία που αξίζουμε
Λίβανος: Τρεις νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στον νότο
ENIKOS NETWORK
Soft cheating: Πότε το φλερτ και τα κρυφά μηνύματα θεωρούνται απιστία