Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του enikos.gr για την υπόθεση με το βρέφος στη Νέα Σμύρνη: Τι ομολόγησε η 22χρονη φοιτήτρια – ΒΙΝΤΕΟ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βρέφους που εγκαταλείφθηκε στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη.

Μια 22χρονη οδηγήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Ασφάλεια μαζί με την μητέρα της με την κατηγορία ότι είναι εκείνη που πέταξε το σπλάχνο της και στην κατάθεση-ομολογία της επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του enikos.gr.

H νεαρή φοιτήτρια, που κατοικεί στη Νέα Σμύρνη, είχε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Την Παρασκευή γέννησε στην μπανιέρα του σπιτιού της και στην προσπάθεια της α αποκρύψει από τη μητέρα της αυτή την εγκυμοσύνη, έκοψε μόνη της τον ομφάλιο λώρο και εν συνεχεία πέταξε το μωρό από τον 2ο όροφο στο σύμπλεγμα πέντε πολυκατοικιών, όπου διαμένει.

Από την πρώτη στιγμή η ΕΛ.ΑΣ. είχε επικεντρώσει τις έρευνες της στην νεαρή διακρίνοντας ότι η κατάσταση της υγείας της δεν είναι καλή. Είχαν φροντίσει, βέβαια, όπως και από άλλες γυναίκες να πάρουν DNA, με αποτέλεσμα να φθάσουν στην ταυτοποίηση που έγινε χθες Τρίτη.

Όσο για την ίδια, στην ομολογία της στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι έμεινε έγκυος στην Καλαμάτα από έναν άνδρα, ο οποίος μόλις πληροφορήθηκε την εγκυμοσύνη εξαφανίστηκε. Η φοιτήτρια υποστήριξε πως δεν ήθελε να κάνει έκτρωση. Στην προσπάθεια της να κρύψει την εγκυμοσύνη από τη μητέρα της φορούσε φαρδιά ρούχα και τελικά πήρε αυτή την απόφαση. Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ