Σοκ – Βρέφος βρέθηκε νεκρό σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη – Ήταν τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία μετά τον εντοπισμό ενός νεκρού νεογέννητου βρέφους σε ακάλυπτο χώρο συγκροτήματος πολυκατοικιών στην Νέα Σμύρνη στην οδό Πριγκηποννήσων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένοικος επικοινώνησε με το “100” και κατήγγειλε πως εντόπισε ένα βρέφος που δεν έχει τις αισθήσεις του στον ακάλυπτο. Πιο συγκεκριμένα το άτυχο νεογνό βρήκε κάτω από το φαράσι της, την ώρα που σκούπιζε, η γυναίκα που καθαρίζει την πολυκατοικία.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο σημείο και διαπίστωσαν πως πρόκειται για ένα νεογέννητο αγοράκι που ήταν τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο. Το νεογνό διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων όμως δυστυχώς οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα παρά μόνο να επιβεβαιώσουν τον θάνατο του.

Αυτή την ώρα αστυνομικοί της ασφάλειας διεξάγουν έρευνες πόρτα – πόρτα στις πολυκατοικίες του συγκροτήματος για να διαπιστώσουν αν κάποια γυναίκα ήταν έγκυος πρόσφατα ενώ δεν αποκλείουν το σενάριο κάποιος να εγκατέλειψε την σορό του βρέφους εκεί και να μην μένει στην περιοχή. Τις έρευνες έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ