Τελετές μαύρης μαγείας και κούκλες βουντού σε σπήλαιο στο Θέρμο – Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι – ΦΩΤΟ

Ανατριχίλα προκαλούν τα αντικείμενα που παραπέμπουν σε μαύρη μαγεία και τα οποία βρήκε σε σπήλαιο – βάραθρο στο Πετροχώρι Θέρμου ο σπηλαιολόγος Κωνσταντίνος Μπακολίτσας.

Τα ευρήματα ήταν διασκορπισμένα και ήρθαν στο φως όταν οι μαύρες σακούλες μέσα στις οποίες είχαν τοποθετηθεί για να πεταχτούν στη σπηλιά άρχισαν σιγά σιγά να καταστρέφονται. Κέρινες κούκλες, καρφιά, σκοινιά και λουκέτα συνθέτουν την εικόνα του τρόμου μέσα σε ένα ήδη απόκοσμο περιβάλλον, σε ένα μη προσβάσιμο βάραθρο 7-8 μέτρων κάτω από τη γη. Την μακάβρια ανακάλυψη έκανε ο σπηλαιολόγος κ. Κωνσταντίνος Μπακολίτσας, ο οποίος σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook χαρακτήρισε το συγκεκριμένο σπήλαιο ως “Vudu Cave” δηλαδή σπήλαιο βουντού.

Ο κ. Μπακολίτσας μιλώντας στην Star Press είπε ότι πρόκειται για τελετές μαύρης μαγείας και ότι τα ευρύματα είναι σχετικά πρόσφατα, όχι παλαιότερα από 10-15 έτη.

“Είναι πιστά αντίγραφα, αυτών που κατασκευάζουν οι ‘μάγοι’ από την αρχαιότητα… Πιστεύω ότι κάποια αρχαία αντικείμενα θα τους καθοδηγούσαν ώστε να τα κατασκευάσουν” σημείωσε ο σπηλαιολόγος.

Ο κ. Μπακολίτσας περιγράφοντας τα όσα βρήκε είπε μεταξύ άλλων ότι “λουκέτα είχαν δύο τρία, τα καρφιά που χρησιμοποίησαν ήταν σαν αυτά που πεταλώνουν τα άλογα, υπήρχαν πάρα πολλοί κόμποι που ήταν σχεδόν αδύνατον να λυθούν. Σαφώς πρόκειται για τελετή μαύρης μαγείας”.

Η ανακάλυψη αυτή γίνεται ακόμα πιο ανατριχιαστική, καθώς το συγκεκριμένο σπήλαιο βρίσκεται στο “σκοτεινό τρίγωνο” όπου έχουν σημειωθεί τρεις μυστηριώδεις και βίαιοι θάνατοι από φωτιά, οι έρευνες για τους οποίους έχουν εξελιχθεί σε θρίλερ. Οι κάτοικοι του Θέρμου έχουν τρομοκρατηθεί από την αποκάλυψη ότι δίπλα τους δρουν σατανιστικές ομάδες που κάνουν τελετές βουντού. Μεταξύ τους μιλούν για ένα ανατριχιαστικό “τρίγωνο” μεταξύ Αγρινίου, Μυρτιάς και Θέρμου, που συνδέει τους θανάτους της Ειρήνης Λαγούδη, του επιχειρηματία Δημήτρη Τσίτσικα, ενώ παραμένει ανεξιχνίαστη εδώ και επτά χρόνια η δολοφονία του δασκάλου Νίκου Μέντζου.

Πηγή πληροφοριών: Star Press, Espresso

Πηγή ΦΩΤΟ: Facebook/Konstantinos Bakolitsas

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ