Ο απατεώνας με τα…χίλια πρόσωπα – Παρίστανε ακόμη και τον Διοικητή της ΕΥΠ

Ένας άνδρας που εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες στο Ηράκλειο με ευφάνταστους τρόπους συνελήφθη χθες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας.

Ο 46χρονος σύμφωνα με την αστυνομία εμφανίζεται ως άεργος, αλλά είχε βρει όμως τρόπο να βγάζει… το χαρτζιλίκι του και μάλιστα με το παραπάνω.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti ο 46χρονος προσέγγιζε πολίτες παριστάνοντας τον Διοικητή της ΕΥΠ, τον Διοικητή της Ασφάλειας Ηρακλείου ή ακόμη και υψηλόβαθμο αξιωματικό του Στρατού. Υποσχόταν στους πολίτες διάφορες εξυπηρετήσεις όπως διευκόλυνση σε δημόσιες υπηρεσίες, ελάφρυνση χρέους, ακόμα και ακύρωση προστίμων και τους αποσπούσε χρηματικά ποσά.

Αστυνομική πηγή ανέφερε ότι εξαπάτησε 5 πολίτες τα τελευταία 2,5 περίπου χρόνια με το χρηματικό ποσό που απέσπασε συνλικά όλο αυτό το διάστημα, να ξεπερνά τις 5.000 ευρώ.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του ελέγχου που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκε και μια στολή υψηλόβαθμου αξιωματικού του Στρατού, ένα κυνηγετικό όπλο καθώς και μια μεταλλική ράβδος. Πηγή: ekriti.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ