Τα γυρίζουν τώρα οι γονείς που άφησαν τα παιδιά τους στην Εισαγγελία – «Τα θέλουμε πίσω, το κάναμε πάνω σε τσακωμό»

Το μετάνιωσαν και ζητούν να πάρουν τα τέσσερα παιδιά τους πίσω και να ζήσουν ως οικογένεια. Ο λόγος για το ζευγάρι από την Αθήνα που την περασμένη Πέμπτη παρέδωσε στην Εισαγγελία Καλαμάτας τα παιδιά τους.

Τα παιδάκια, ηλικίας από 8 μηνών έως και 7 χρόνων (τρία αγοράκια, ένα κοριτσάκι), από την πρώτη στιγμή φιλοξενούνται στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας, όπου οδηγήθηκαν με εισαγγελική παραγγελία και είναι καλά στην υγεία τους. Εκεί φαίνεται πως θα παραμείνουν και τις επόμενες μέρες, μέχρι να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο.

Με τα παιδιά, αλλά και με τους δύο γονείς, έχουν συνεχή επαφή και επικοινωνία τόσο η κοινωνική λειτουργός της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας όσο και κοινωνική λειτουργός και ψυχολόγος από την έδρα της υπηρεσίας στην Περιφέρεια. Κι όλα αυτά υπό τη σκέπη της κοινωνικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Έχει δε ξεκινήσει και συνεχίζεται η διερεύνηση του οικογενειακού περιβάλλοντος των παιδιών, με κύριο μέλημα την προστασία τους, ενώ οι δύο γονείς τους τώρα εμφανίζονται ενωμένοι, ζητώντας να πάρουν τα παιδιά πίσω και να τα μεγαλώσουν μαζί. Αναφέρουν, δε, πως ό,τι έγινε, έγινε σε μια κακή στιγμή, ενός περιστασιακού τσακωμού. Αυτό, ωστόσο, δεν επαρκεί και γι’ αυτό η εξέταση όλων των δεδομένων συνεχίζεται.

Μάλιστα, η κοινωνική υπηρεσία που έχει αναλάβει τη σύνταξη του πορίσματος που θα κατατεθεί στην Εισαγγελία, θα «βασανίσει» πολύ την υπόθεση, πριν καταλήξει σε συμπέρασμα με την καλύτερη λύση για τα τέσσερα παιδιά.

Πηγή πληροφοριών: tharrosnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ