Κατέρρευσε η σύζυγος του αδικοχαμένου πιλότου – Τα τελευταία λόγια της πριν μπει o Γιώργος Μπαλταδώρος στο μοιραίο Mirage – ΒΙΝΤΕΟ

Στο πένθος έχει βυθιστεί ολόκληρη η χώρα από τον θάνατο του Σμηναγού, Γιώργου Μπαλταδώρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη συντριβή του Mirage 2000-5 εννέα ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου.

Ανείπωτος ο θρήνος στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Μορφοβούνι Καρδίτσας, όπου τελέστηκε σήμερα η κηδεία του. Τραγική φιγούρα η σύζυγός του, η οποία δεν άντεξε και κατέρρευσε μέσα στην εκκλησία. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με φορείο σε ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες.

«Σ’αγαπάμε, να προσέχεις, ο θεός μαζί σου» φαίνεται να ήταν τα λόγια που μπόρεσε του πει την τελευταία φορά που μίλησαν, σύμφωνα και με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή Live News στο κανάλι «Ε».

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς και ο αδελφός του, αλλά και οι συγχωριανοί του, που έχουν συγκεντρωθεί στο Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου του Μορφοβουνίου για να του πουν το τελευταίο αντίο.

Το φέρετρο του αδικοχαμένου πιλότου ήταν σκεπασμένο με τη γαλανόλευκη, ενώ προηγούνταν το ξίφος και πηλήκιο του. Η σορός του είχε εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ