Αυτό είναι το νέο ζευγάρι του Survivor; Η φωτογραφία που φούντωσε τις φήμες

Φαίνεται ότι το Survivor τούς έφερε κοντά. Ο φωτογραφικός φακός “τσάκωσε” τους δύο πρώην συμπαίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης σε κοινή έξοδο και ήδη έχουν ξεκινήσει οι φήμες για το τι τρέχει ανάμεσά τους.

«Ο Νίκος Θωμάς ήταν η χαρά του Θεού στο παιχνίδι» δήλωσε σε συνέντευξή της η Ζωή Ανδρονικίδου μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το «Survivor». Όπως αναφέρει η Espresso, οι δύο πρώην παίκτες της ομάδας των Μαχητών έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, άτομα από το περιβάλλον τους, λένε ότι η Ζωή βρέθηκε στην Αθήνα για το Σαββατοκύριακο και δεν ξεκόλλησε από το πλευρό του κινηματογραφιστή. Επίσης, ακούγεται ότι η ξανθιά Θεσσαλονικιά πρωταθλήτρια του tae kwon do φιλοξενήθηκε στο σπίτι του.

Σύμφωνα με την Espresso, το Σάββατο το βράδυ, όταν ο Νίκος Θωμάς έπαιζε μουσική ως dj σε γνωστό στέκι του Πειραιά, η Ζωή ήταν μαζί του, ενώ την παρέα συμπλήρωσε και ο Λευτέρης Χαχαμίδης, σύντροφος της Μελίνας Μεταξά. Όσοι έκαναν το πρωί της Κυριακής βόλτα στο Πασαλιμάνι τούς είδαν να παίρνουν το πρωινό τους σε γνωστή καφετέρια. Άραγε, πρόκειται για το δεύτερο ζευγάρι του Survivor, μετά την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο ή απλώς για μια δυνατή φιλία; Ο χρόνος θα δείξει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ