H έκκληση της οικογένειας του 52χρονου επιχειρηματία για αιμοπετάλια μέσω Facebook

Ο 52χρονος επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης που δέχθηκε δολοφονική επίθεση από τους ληστές μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς». Μετά την συγκινητική ανταπόκριση πολλών συμπολιτών μας που έδωσαν αίμα για τον επιχειρηματία, σήμερα η οικογένεια απευθύνει έκκληση για αιμοπετάλια.

Ακολουθεί η ανακοίνωση – έκκληση της οικογένειας, που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο γιος του επιχειρηματία Αχιλλέας Σταματιάδης.

«Ευχαριστούμε πολύ για την τόσο συγκινητική προσέλευση και προσφορά σε αίμα για τον Αλέξανδρο. Αυτή την ώρα ο Αλέξανδρος χρειάζεται άμεσα αιμοπετάλια.

Παρακαλούμε και πάλι κυρίως άνδρες που πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις να προσέλθουν άμεσα στο τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού νοσοκομείου “Γεννηματάς”, λεωφόρος Μεσογείων 154, 11527, Αθήνα, κτίριο 8, ώρες 8:00-18:00.

  1. Συχνοί αιμοδότες
  2. Κανονικού βάρους (όχι παχύσαρκοι ή λιποβαρείς
  3. Να μην ζαλίζονται όταν δίνουν αίμα
  4. Να έχει περάσει ένας μήνας από την τελευταία αιμοδοσία

Για τις γυναίκες ισχύουν όλα τα παραπάνω και επιπλέον να μην έχουν πάνω από 2 κυήσεις στη ζωή τους (δεν αναφερόμαστε μόνο σε τοκετούς).

Η διαδικασία έχει ως εξής:

Προσέρχεστε στο τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού νοσοκομείου “Γεννηματάς”, λεωφόρος Μεσογείων 154, 11527, Αθήνα, κτίριο 8, ώρες 8:00-18:00.

Στην πρώτη επίσκεψη χωρίς ραντεβού γίνεται αιμοληψία για δείγμα αιμοπεταλίων

Εφόσον τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά θα ειδοποιηθούν οι εθελοντές να προσέλθουν στο νοσοκομείο με ραντεβού για λήψη αιμοπεταλίων. Η διαδικασία διαρκεί 1 ώρα. Στη συμπλήρωση της αίτησης παρακαλούμε να διευκρινίσετε ότι πρόκεται για προσφορά αιμοπεταλίων για τον Αλέξανδρο Σταματιάδη του Αχιλλέα.

Είναι σημαντικό να κινητοποιηθούμε όλοι άμεσα για να έρθουν οι εθελοντές για έλεγχο σήμερα Μ. Τετάρτη μέχρι τις 18:00 ή την Μ. Πέμπτη το πρωί ώστε να καταφέρουμε να δώσουμε μια πρώτη δόση αιμοπεταλίων στον Αλέξανδρο τη Μ. Παρασκευή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ