Μόνο στο enikos.gr: Χαροπαλεύει ο 52χρονος επιχειρηματίας – Διοικητής “Γ.Γεννηματάς”: Αναζητούμε το θαύμα

Της Ισμήνης Λέντζου

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 52χρονος επιχειρηματίας που δέχθηκε πυροβολισμούς εξ επαφής αλλά και χτυπήματα στο κεφάλι, όταν στις 5 και τέταρτο το πρωί, εισέβαλαν δύο ένοπλοι στο σπίτι τους στην Κηφισιά.

Αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε δεύτερο χειρουργείο και η κατάστασή του είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Όπως αποκάλυψε στο enikos.gr o διοικητής του νοσοκομείου “Γεννηματάς” Βασίλης Κεκερής “μετά το πρώτο πολύωρο χειρουργείο ο ασθενής υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία. Αμέσως μετά κρίθηκε αναγκαίο να ξαναμπεί άμεσα στο χειρουργείο καθώς η κατάστασή του δεν έχει σταθεροποιηθεί ώστε ν να μπορέσει να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ.

Κάνουμε ότι μπορούμε ωστόσο η κατάστασή του κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη. Για την ακρίβεια, αναζητούμε το θαύμα” είπε ο κύριος Κεκερής.

Τέλος ο διοικητής είπε ότι ο ίδιος προσωπικά έχει ενημερώσει την γυναίκα και τα παιδιά του 52χρονου για τη σοβαρότητα της κατάστασης του επιχειρηματία.

“Είμαστε όλοι στο πλευρό τους. Πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για όλα. Τους παράσχουμε κάθε βοήθεια και σε ανθρώπινο επίπεδο” επεσήμανε ο κύριος Βασίλης Κεκερής.

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα και με την ενημέρωση που έκανε νωρίτερα στους δημοσιογράφους η αναπληρώτρια διοικήτρια του “Γ. Γεννηματάς”, ο επιχειρηματίας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έχοντας χάσει πάρα πολύ αίμα καθώς έχει υποστεί “τραυματισμό πολλαπλών οργάνων”.Συγκεκριμένα, ο 52χρονος, έχει τραύματα στον κορμό αλλά και τον μηρό από πυροβόλο όπλο, ενώ είναι τραυματισμένος και στο κεφάλι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ