Ένοπλη ληστεία στην Κηφισιά: Συγκλονίζει η μαρτυρία της συζύγου του 52χρονου επιχειρηματία- Οι ληστές τον πυροβόλησαν μπροστά στα μάτια της

Σε κατάσταση απόλυτου σοκ βρίσκεται η σύζυγος του 52χρονου επιχειρηματία, ο οποίος δέχθηκε τις σφαίρες των ληστών που εισέβαλαν νωρίς το πρωί στο σπίτι της οικογένειας στην Κηφισιά.

Οι πρώτες της κουβέντες στους αστυνομικούς προκαλούν ανατριχίλα. Όπως είπε, άνοιξε τα μάτια της και είδε τον άνδρα της να παλεύει με έναν από τους δύο κουκουλοφόρους που είχαν μπει στην κρεβατοκάμαρα τους. Μάλιστα, είδε τον ληστή να χτυπά με ένα σιδερένιο αντικείμενο τον σύζυγό της στο κεφάλι, κι όταν εκείνος προσπάθησε να σηκωθεί, ο άλλος ληστής, τον σημάδεψε με το όπλο και άρχισε να τον πυροβολεί εξ επαφής.

Μάλιστα, η γυναίκα ανέφερε ότι και οι δύο δράστες μιλούσαν ελληνικά.

Την ώρα της ληστείας μέσα στο σπίτι ήταν επίσης ο ένας από τους γιους της οικογένειας, ο οποίος κοιμόταν στη σοφίτα, καθώς και η Φιλιππινέζα οικιακή βοηθός, οι οποίοι όμως δεν αντελήφθησαν το παραμικρό.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ανατολικής Αττικής, ενώ τις επόμενες ώρες, οι αξιωματικοί θα λάβουν επιπλέον καταθέσεις από τη μοναδική μάρτυρα “κλειδί” της υπόθεσης, καθώς μέχρι στιγμής, δεν είναι σε θέση να περιγράψει ή να θυμηθεί κάτι παραπάνω εξαιτίας του σοκ που έχει υποστεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ