Νέες πληροφορίες για την αιματηρή ληστεία στην Κηφισιά – Ποιος είναι ο γνωστός επιχειρηματίας που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους δράστες

Ο 52χρονος άνδρας τον οποίο πυροβόλησαν τα ξημερώματα ληστές μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά, ασχολείται με τα φωτοβολταϊκά, καθώς και με τον οικοδομικό ηλεκτρολογικό και μηχανολογικό εξοπλισμό, ενώ η σύζυγός του είναι γόνος εφοπλιστικής οικογένειας από τη Χίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες κατάφεραν να μπουν στη μονοκατοικία από το ισόγειο, σπάζοντας τον αφαλό της πόρτας. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πόρτα δεν ήταν ασφαλείας, ενώ το σπίτι δεν διέθετε συναγερμό, κάτι που σημαίνει πως ο επιχειρηματίας δεν λάμβανε μέτρα προστασίας.

Ο επιχειρηματίας Α.Σ. βρισκόταν στον πρώτο όροφο της μονοκατοικίας και αντιλήφθηκε τους δράστες. Έτσι όταν εκείνοι ανέβηκαν στον πρώτο όροφο, ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον 52χρονο. Οι αδίστακτοι κακοποιοί τον χτύπησαν με διαρρηκτικό εργαλείο στο κεφάλι, προκαλώντας του θλαστικά τραύματα.

Παρά τα χτυπήματα, ο 52χρονος κατάφερε να σηκωθεί και τότε οι δράστες τον πυροβόλησαν, πιθανότατα τρεις φορές. Πληροφορίες αναφέρουν πως φέρει τρία τραύματα στο συκώτι, τους πνεύμονες και τον μηρό.

Στο σπίτι, εκτός από τον επιχειρηματία ήταν η σύζυγός του καθώς και δύο από τα τρία παιδιά του.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως πρόκειται για ληστεία και θεωρούν πως δεν κρύβονται άλλα κίνητρα πίσω από το αιματηρό περιστατικό. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν έχουν αφαιρεθεί χρήματα ή τιμαλφή από το σπίτι του επιχειρηματία στην Κηφισιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ