“Πνίγηκε” στα σκουπίδια το Αίγιο – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Σε χωματερή έχει μετατραπεί το κέντρο του Αιγίου, καθώς “βουνά” σκουπιδιών έχουν δημιουργηθεί έξω από τους κάδους απορριμμάτων που βρίσκονται στην πόλη.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, η κατάσταση είναι αφόρητη. Δρόμοι και πεζοδρόμια έχουν γεμίσει με δεκάδες σακούλες σκουπιδιών, τα οποία ξεχειλίζουν από τους κάδους δημιουργώντας μία εικόνα που μόνο τιμητική δεν είναι για την πόλη και μάλιστα λίγες ημέρες πριν το Πάσχα.

Οι τεράστιοι όγκοι σκουπιδιών που είναι συσσωρευμένοι σε πολλά σημεία της πόλης, αποτελούν εστίες πολλαπλών μολύνσεων που απειλούν άμεσα την υγεία των πολιτών και οι αρμόδιοι θα πρέπει να δράσουν άμεσα.

Δείτε τις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr:

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ