Νέα τραγωδία συγκλονίζει την Κρήτη – Στην εξαφανισμένη Ειρήνη Ρουσάκη ανήκει η σορός που εντοπίστηκε;

Με τον πιο τραγικό επίλογο έκλεισε άλλη μια υπόθεση εξαφάνισης στην Κρήτη. Μετά την Κατερίνα Γοργογιάννη η οποία βρέθηκε νεκρή στο πάρκο Νεολαίας στο κέντρο του Ηρακλείου, οι Αρχές ήρθαν αντιμέτωπες με ένα ακόμη πτώμα που ανήκει σε γυναίκα για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση.

Πρόκειται για το πτώμα που εντοπίστηκε σήμερα από κυνηγό σε αγροτική τοποθεσία κοντά στην περιοχή Πιλαλήματα Σητείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα που ανήκει σε ηλικιωμένη γυναίκα, βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη και διαμελισμένο με τις Αρχές να πιστεύουν ότι το άψυχο σώμα, το κατασπάραξαν τα ζώα όλο αυτό το διάστημα.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν, πρόκειται για το πτώμα της Ειρήνης Ρουσάκη τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από την περιοχή στις 23 Ιανουαρίου. Αστυνομική πηγή ανέφερε στο ekriti.gr ότι συγγενικό της πρόσωπο αναγνώρισε τα ρούχα της άτυχης 83χρονης, ενώ στο πτώμα βρέθηκε και ένας βηματοδότης, κάτι που επίσης φορούσε η ηλικιωμένη που είχε εξαφανιστεί.

(Η 83χρονη Ειρήνη Ρουσάκη)

Οι Αρχές, παρά το γεγονός ότι συγγενικό πρόσωπο αναγνώρισε τα ρούχα και τον βηματοδότη που βρέθηκαν στο πτώμα, θα περιμένουν και την ταυτοποίηση του DNA και τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που διενεργείται στο ΠΑΓΝΗ όπου μεταφέρθηκε η σορός. Πηγή: ekriti.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ