Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες σε τέσσερα πύρινα μέτωπα

Μάχη με τις φλόγες και τους θυελλώδεις ανέμους δίνουν οι πυροσβέστες για την κατάσβεση των πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει στον Αυλώνα, την Ηλεία, το Κιάτο και τα Χανιά.

Σε εξέλιξη είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή Βούτημα στον Αυλώνα Αττικής. Στο σημείο επιχειρούν 55 πυροσβέστες με 24 οχήματα και 12 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Οι ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου σε δύσβατο σημείο στην περιοχή Άγναντα Αμαλιάδας, στη βορειοανατολική Ηλεία. Για την κατάσβεση της φωτιάς αυτήν την ώρα επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα.

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου αναμένεται να οδηγηθούν το πρωί της Κυριακής τρεις άνδρες ηλικίας 70, 68 και 34 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, ως υπαίτιοι πρόκλησης πυρκαγιάς από αμέλεια σε αγροτοδασικές εκτάσεις στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων του δήμου Πύργου, στα Άσπρα Σπίτια και στην Αρχαία Πίσα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Στο Κιάτο μάχη με τις φλόγες για τη φωτιά που ξέσπασε σε χαράδρα δίνουν 42 πυροσβέστες με 16 οχήματα.

Στη φωτιά στην Κίσσαμο Χανίων, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Πυροσβεστική υπηρεσία επιχειρούν 26 πυροσβέστες με 10 οχήματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ