Φρίκη – Ο 43χρονος που κατηγορείται για πορνογραφία έβλεπε online βιασμούς ανηλίκων

Ένας 43χρονος άνδρας πλήρωνε αδρά τα κυκλώματα παιδικής πορνείας που δραστηριοποιούνται σε χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας για να του εξασφαλίζουν βίντεο με σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων. 

Σημειώνεται ότι ο 43χρονος έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για κατοχή πορνογραφικού υλικού με παιδιά.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο 43χρονος να έκανε παραγγελίες ώστε να παρακολουθεί online τους βιασμούς ανηλίκων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν εμβάσματα αποστολής χρημάτων σε χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας.

Η έρευνα για την αποκάλυψη της δραστηριότητας του 43χρονου ξεκίνησε έπειτα από ένα σήμα που έστειλε το FBI στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για ηλεκτρονικά ίχνη που εντόπιζαν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αττικής, μέσω των οποίων γινόταν διαμοιρασμός αρχείων παιδικής πορνογραφίας. Οι αστυνομικοί έπειτα από τέσσερις μέρες κατάφεραν να εντοπίσουν το στίγμα του 43χρονου και να εισβάλουν στο σπίτι του.

Κατά την έρευνα που έγινε στον υπολογιστή του άνδρα βρέθηκε πλήθος αρχείων παιδικής πορνογραφίας που περιλάμβανε βιασμούς ανηλίκων και εμβάσματα με αποστολές χρημάτων σε χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας για την αγορά πρωτογενούς υλικού και για online συνδέσεις.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ