Σπαραγμός και χειροκρότημα στην κηδεία του Χρήστου Σιμαρδάνη – Ήταν “όλοι” εκεί – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες στον Χρήστο Σιμαρδάνη. Η κηδεία του ηθοποιού πραγματοποιήθηκε στο νεκροταφείο Ζωγράφου σε κλίμα οδύνης ενώ ήταν εντυπωσιακό πως σχεδόν όλοι οι ηθοποιοί που συνεργάστηκαν με το Mega έδωσαν το “παρών”

Οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα την ώρα που το φέρετρο μεταφέρθηκε μέσα στο αυτοκίνητο ενώ πλήθος κόσμου ακολούθησε τον Χρήστο Σιμαρδάνη στην τελευταία του κατοικία.

Ο αγαπητός σε κοινό και συναδέλφους του, Χρήστος Σιμαρδάνης, πέθανε σε ηλικία 61 χρόνων, ενώ το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου το 1957 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, όπου έζησε μέχρι την ηλικία των 6 ετών. Σπούδασε υποκριτική στο Central School of Speech and Drama στο Λονδίνο.Έπαιξε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως οι «Αυθαίρετοι», «Η νταντά», οι «Τρεις Χάριτες», στον κινηματογράφο συμμετείχε στις ταινίες «Πέτρινα Χρόνια», «Ο έρωτας του Οδυσσέα», «Βίος και πολιτεία», «Safe Sex», «Το κλάμα βγήκε απ’ τον παράδεισο», «Ο Ηλίας του 16ου».

Πηγή φωτο/βίντεο: gossip-tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ