30χρονη ζήτησε να της αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών της – “Δεν μπορώ να ζήσω όλα τα παιδιά μου”

Μία 30χρονη μητέρα 4 παιδιών από τον Βόλο ζήτησε να της αφαιρεθεί η επιμέλεια των δύο από τα παιδιά της γιατί δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να τα μεγαλώσει.

“Δώστε λύση στο πρόβλημά μου” φέρεται να δήλωσε η νεαρή γυναίκα, η οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά από διαφορετικούς συντρόφους. Το μόνο της έσοδο της είναι το πολυτεκνικό επίδομα.

Η γυναίκα απευθύνθηκε στην Εισαγγελία Βόλου και ζήτησε να της βρει λύση για να «απαλλαγεί» από τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, ηλικίας 13 και 14 χρόνων και να κρατήσει τα άλλα δύο μικρότερα. Η νεαρή γυναίκα ισχυρίστηκε ότι είναι άνεργη και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, ενώ ζει στο πατρικό της σπίτι, με τη μητέρα της.

Λειτουργός της Εισαγγελίας Βόλου της απάντησε ότι εφόσον θέλει να της αφαιρεθεί η επιμέλεια των ανηλίκων παιδιών της, πρέπει να κάνει τη σχετική αίτηση που προβλέπει η διαδικασία, αλλά να βρεθεί συγγενικό της άτομο πρώτου βαθμού, όπως η μητέρα της, που μένουν μαζί, που θα αναλάβει την επιμέλειά τους. Η συγκεκριμένη αίτηση – αν κατατεθεί τελικά – θα εξεταστεί από το Δικαστήριο.

Πηγή: magnesianews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ