Σκάνδαλο σε ΔΕΚΟ: Ροζ βίντεο με συνδικαλιστή και χυμώδη μελαχρινή

Ένα μεγάλο ερωτικό σκάνδαλο έχει ξεσπάσει σε μεγάλη ΔΕΚΟ με πρωταγωνιστές έναν συνδικαλιστή και μία χυμώδη μελαχρινή, που έχει τα παρατσούκλια «Τζούλια» και «Χριστός Ανέστη».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso το ροζ σκάνδαλο έχει προκαλέσει θύελλα, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι την εντυπωσιακή κοπέλα με τις μεγάλες βλέψεις, την έριξαν στα… πόδια του υψηλού στέλεχος ΔΕΚΟ σαν “δώρο”, ώστε με αυτόν τον τρόπο να τον ελέγχουν και να τους ικανοποιεί διάφορα ρουσφέτια. Η εφημερίδα μάλιστα δημοσιοποιεί φωτογραφίες από τις ερωτικές τους περιπτύξεις και ενημερώνει ότι υπάρχει και βίντεο.

Από τη μια στιγμή στην άλλη, εκεί που η πέτρα του σκανδάλου εργαζόταν στις εργατικές κατοικίες της πόλης της περιφέρειας, βρέθηκε να αναλαμβάνει μια θέση στο παραθεριστικό κέντρο της ΔΕΚΟ στην οποία υπηρετούσε εκείνος. Συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα βρέθηκε να εργάζεται για μια ολόκληρη καλοκαιρινή σεζόν στις παραθεριστικές κατοικίες, όπου εκείνος διέθετε δικό του επιπλωμένο σπίτι εξαιτίας της ιδιότητάς του.

Προκειμένου να ανταποκριθεί στις πιέσεις που δεχόταν από την ερωτική παρτενέρ του, για μια μόνιμη θέση στη ΔΕΚΟ, ο ισχυρός άνδρας αποφασίζει να δημιουργήσει για χάρη της σε επαρχιακή πόλη μια θέση που δεν είχε καμία σχέση με τις ικανότητές της, αφού προοριζόταν καθαρά και μόνο για… άνδρα! Μάλιστα, άρχισε να πιέζει και τους συνδικαλιστές συντρόφους του να την ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές για να εξασφαλίζει συνδικαλιστικές άδεις και να τον συνοδεύει σε συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα, με στόχο να περνούν τις νύχτες μαζί!

Ο παράνομος δεσμός τους όμως, έφτασε στα αυτιά της γυναίκας του συνδικαλιστή, ο οποίος είναι παντρεμένος με παιδιά.

Πηγή ρεπορτάζ: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ