Σέξι αστυνομικίνες έβαλαν “φωτιά” στην πίστα – ΦΩΤΟ

Πέταξαν τις στολές και άναψαν… φωτιές με τα καυτά μίνι και τα αβυσσαλέα ντεκολτέ τους οι νεαρές αστυνομικίνες που έδωσαν εντυπωσιακό «παρών» στον ετήσιο χορό της Eνωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Αθήνας!

Στο κέντρο όπου εμφανίζονται ο Νίκος Μακρόπουλος, η Αμαρυλλίς και ο Χρήστος Μενιδιάτης το έκαψαν ως το πρωί αστυνομικοί όλων των βαθμίδων, που φόρεσαν τα πολιτικά τους ρούχα και λικνίζονταν στην πίστα.

Εντύπωση προκάλεσαν οι γυναίκες του Σώματος, οι οποίες τράβηξαν τα βλέμματα και προκάλεσαν τον θαυμασμό των συναδέλφων τους με τις ενδυματολογικές επιλογές τους, αφού -ειδικά για τη βραδιά- φόρεσαν ό,τι πιο… καυτό είχαν στην ντουλάπα τους! Τα άχαρα παντελόνια της στολής έδωσαν τη θέση τους στα καυτά μίνι φουστάκια σε μαύρο ή σε animal print και τα φαρδιά τζάκετ στα σέξι φορέματα με τολμηρά μπούστα και γυμνές πλάτες.

«Κλικ» με τον Μενιδιάτη

Το κέφι άναψε από την πρώτη κιόλας εμφάνιση του Χρήστου Μενιδιάτη στη σκηνή και σιγά σιγά η πίστα γέμισε από λυγερόκορμες αστυνομικίνες που λικνίζονταν στους ρυθμούς των τραγουδιών του αγαπημένου τους τραγουδιστή. Πολλές, μάλιστα, θέλησαν να φωτογραφηθούν επί σκηνής με τον πάντα ευγενικό Χρήστο Μενιδιάτη, ο οποίος δεν χάλασε σε καμία χατίρι.

Η ίδια εικόνα επικράτησε όταν η Αμαρυλλίς ξεσήκωσε με τις επιτυχίες και την ομορφιά της γυναίκες και άνδρες αστυνομικούς. Τα πάντα, όμως, άλλαξαν μόλις βρέθηκε στην πίστα ο Νίκος Μακρόπουλος, ο οποίος έκανε πολλές όμορφες παρουσίες να πέσουν στην αγκαλιά των αγαπημένων τους με τα νέα τραγούδια του «Ζήτησέ μου» και «Παράδεισέ μου», ενώ με τις παλαιότερες, όπως το «Ύποπτο το αίσθημά σου», ανάγκασε αρκετές να ανέβουν στα τραπέζια του νυχτερινού μαγαζιού για να χορέψουν.Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ