Αποκαλύψεις σοκ για τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης- Τι ισχυρίζεται πρώην υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις του πρώην υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Ανδριανού Γκουρπάτση για το θρίλερ του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε απανθρακωμένη στο αυτοκίνητό της σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας.

Ο κ. Γκουρμπάτσης υποστηρίζει ότι η άτυχη 44χρονη δολοφονήθηκε και το πτώμα της μεταφέρθηκε από τρίτο ή από τρίτους στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου της.

Ο απόστρατος αντιστράτηγος και δικαστικός πραγματογνώμονας διερεύνησης εγκλημάτων λέει ότι όσο και αν κάποιοι θέλουν να εμφανίσουν ως αυτοχειρία τον θάνατό της, η πιθανότερη εκδοχή είναι αυτή της εγκληματικής ενέργειας.

“Όσο περισσότερο εξετάζω, αναλύω και αξιολογώ τα θερμικά εγκαύματα, τους δείκτες καύσης και άλλα στοιχεία και ευρήματα στο χρυσαφί αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή η Λαγούδη τόσο διαπιστώνω ότι πρόκειται για δολοφονία” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γκουρμπάτσης, μιλώντας στην Espresso.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μία από τις ενδείξεις που πιστεύει ότι ενισχύουν την εκδοχή αυτή αποτελεί ο δείκτης καύσης πάνω στη ζώνη ασφαλείας του συνοδηγού.

“Εκεί υπάρχει ένα εντύπωμα, που έχει προκύψει από την κάπνα που ‘γέννησε’ η φωτιά μέσα στο όχημα. Πρόκειται για μία χαρακτηριστική οριζόντια γραμμή, κάτω από την πόρπη της ζώνης ασφαλείας του συνοδηγού. Η ζώνη βρέθηκε ανοιχτή, αλλά έτσι ήταν αδύνατο να αποτυπώθηκε η ευθεία γραμμή της αιθάλης. Για αυτό πιστεύω ότι, την ώρα που ξεπήδησαν οι φλόγες, η πόρπη της ήταν κουμπωμένη στη σταθερή υποδοχή της στο αριστερό μέρος του καθίσματος του συνοδηγού, πιθανόν από το κάθισμα του οδηγού”, σημείωσε.

Όπως υποστήριξε για να είναι φορεμένη η ζώνη ασφαλείας, προφανώς κάποιος καθόταν στη θέση του συνοδηγού, και αυτό το άτομο δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το θύμα, το οποίο εισέπνευσε μονοξείδιο και πέθανε.

Ο πρώην υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, που έχει κάνει την έρευνα για τις φονικές τοξικές μάσκες που σκοτώνουν τους Έλληνες πυροσβέστες, εξηγεί ότι η φωτιά δεν χρειάζεται μεγάλο χρονικό διάστημα για να προκαλέσει θανατηφόρο ποσοστό μονοξειδίου. Σύμφωνα με τον ίδιο μένει να αποδειχθεί πώς η άτυχη 44χρονη βρέθηκε ξαπλωμένη στα πίσω καθίσματα με το κεφάλι πίσω από τη θέση του οδηγού και με τα πόδια πίσω από τη θέση του συνοδηγού.

“Το μονοξείδιο είναι ένα ύπουλο θανατηφόρο αέριο, καθώς είναι άοσμο. Στην αρχή προκαλεί ίλιγγο στο άτομο που το εισπνέει, στη συνέχεια αναισθησία και στο τέλος επιφέρει τον θάνατο. Πιστεύω πως η Ειρήνη μεταφέρθηκε και τοποθετήθηκε στο πίσω κάθισμα για να σκηνοθετηθεί με τον τρόπο αυτό η αυτοχειρία”.

Ερωτήματα προκαλεί και ένα μήνυμα που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα στις 17 Ιανουαρίου καθώς τα όσα ανέφερε ο άνθρωπος αυτός δεν είχε δημοσιοποιηθεί μέχρι στιγμής. “Κουραστικό καταντάει. Τελικά πιστεύω ότι αυτοκτόνησε και αφού αυτοκτόνησε ήθελε να σβήσει τα πάντα. Η οικογένεια της δεν το δέχεται, γιατί δεν μπορεί να δεχτεί ότι έβαλε πάνω από αυτούς τον γιατρό. Νόμιζε ότι με αυτόν τον τρόπο θα εκδικηθεί τον γιατρό, για αυτό και του έστειλε μήνυμα, για να τον γεμίσει με ενοχές, για αυτό έπειτα από τέσσερα χρόνια ξαφνικά θυμήθηκε να ενημερώσει και τη γυναίκα του γιατρού. Το κινητό το πέταξε η ίδια, γιατί δεν ήθελε να δουν πόσο παρακαλούσε τον γιατρό που την χώριζε συνέχεια… Έκατσε στο πίσω κάθισμα συμβολικά, για να δείξει στον γιατρό ότι πάντα την είχε δεύτερη” αναφέρει μεταξύ άλλων το μήνυμα.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ