Θρίλερ δίχως τέλος με τον θάνατο του φοιτητή από την Κάλυμνο – Η ανατροπή και οι αποκαλύψεις της Νικολούλη – ΒΙΝΤΕΟ

Ανατρέπουν τα πάντα στην υπόθεση του θανάτου του φοιτητή από την Κάλυμνο, Νίκου Χατζηπαύλου, τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων στη σορό του 21χρονου.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη οι ιστολογικές εξετάσεις έδειξαν πως ο άτυχος φοιτητής έχασε την ζωή του ακαριαία και όχι μετά από ημέρες όπως υποστήριζε ο ιατροδικαστικής Δωδεκανήσων που είχε εξετάσει αρχικά την σορό.

Επίσης η σορός δεν έφερε κατάγματα ούτε ρήξη σπλήνας όπως επίσης είχε αναφερθεί στην πρώτη ιατροδικαστική εξέταση. Οι αποκαλύψεις όμως δεν σταματούν εκεί καθώς σύμφωνα με τα σημερινά αποτελέσματα εντοπίστηκαν πολλά και σοβαράς θλαστικά τραύματα στο κεφάλι του φοιτητή τα οποία προκλήθηκαν από θλων όργανο.

Από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του Νίκου Χατζηπαύλου είχε απορρίψει το σενάριο της αστυνομίας που ανέφερε πως ο φοιτητής έκανε ορειβασία όπου έχασε την ισορροπία και έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο μετά από ημέρες αβοήθητος και πλέον θεωρεί πως μετά τα σημερινά αποτελέσματα πρέπει να ανοίξει ξανά ο κύκλος των ερευνών.

Αύριο αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις. Δείτε το βίντεο του Alpha.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ