Μίσα: Το λαγωνικό του Λιμενικού που ανακάλυψε ναρκωτικά αξίας 70 εκατομμυρίων ευρώ

Η Μίσα, ένα λαγωνικό από τα Χανιά της Κρήτης, είναι ίσως ο πιο επιτυχημένος σκύλος στην ιστορία του Λιμενικού Σώματος. Το ράτσας «Μαλινουά» σκυλί είναι πάντα έτοιμο να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο νησί, ενώ έχει ήδη στο ενεργητικό της πολλές μεγάλες επιτυχίες. Μάλιστα, εκατοντάδες δικογραφίες έχουν σχηματιστεί στα τεσσεράμισι χρόνια που υπηρετεί το Λιμενικό.

Η τεράστια υπόθεση με το ναρκοπλοίο στην Αγία Γαλήνη, που έκρυβε ναρκωτικά αξίας 70 εκατομμυρίων ευρώ, ήταν μία από τις μεγάλες επιτυχίες της Μίσα. Το πλοίο είχε ερευνηθεί σπιθαμή προς σπιθαμή από το κλιμάκιο λιμενικου σώματος επί πολλές ώρες χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ωστόσο η πληροφορία για ναρκωτικά στο εντός αυτού υπήρχε. Έτσι η «Μίσα» ταξίδεψε μέχρι την Αγία Γαλήνη.

Ο σκύλος βρήκε τα ναρκωτικά μέσα στο πρώτο λεπτό” μας λέει ο χειριστής της. “Με το που μπήκαμε μέσα στο πλοίο πήγε και στάθηκε σε ένα συγκεκριμένο σημείο και μου έδωσε την ένδειξη ότι κάτι υπήρχε κρυμμένο από κάτω», εξηγεί ο εκπαιδευτής της και προσθέτει: «είναι πολύ δύσκολο από ένα δουλεμένο σκυλί να κρύψεις ναρκωτικά, είναι θα έλεγα ακατόρθωτο». Πηγή πληροφοριών: flashnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ