Ισχυρή έκρηξη σε κατάστημα επίπλων στο Μαρούσι- Δείτε τι κατέγραψε κάμερα ασφαλείας- Ποιους αναζητά η ΕΛ.ΑΣ- Κομφούζιο στην Κηφισίας- ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης στο κατάστημα επίπλων στη λεωφόρο Κηφισίας, στο Μαρούσι, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας διπλανού καταστήματος. Το υλικό εξετάζεται από την Αστυνομία.

Δείτε τη μηχανή με τους δύο επιβαίνοντες που αναζητά η ΕΛ.ΑΣ

Το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας, δείχνει πως πριν την ισχυρή έκρηξη, μία μηχανή σταμάτησε λίγο μετά τις 4 το πρωί έξω από το κατάστημα. Ο ένας από τους δύο επιβαίνοντες κατεβαίνει και αφήνει πολύ γρήγορα τον εκρηκτικό μηχανισμό, πριν ανέβει ξανά στη μηχανή και φύγουν με μεγάλη ταχύτητα.

Η έκρηξη έγινε στις 4:30 τα ξημερώματα και σημειώθηκαν υλικές ζημιές στο κατάστημα επίπλων, όσο και σε διπλανό κατάστημα. Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην αστυνομία, δεν προηγήθηκε προειδοποιητικό τηλεφώνημα για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού.

Δείτε τις φωτογραφίες από το σημείο της έκρηξης:

Κλειστή η μία λωρίδα της Κηφισίας – Μποτιλιάρισμα από το ύψος του ΚΑΤ

Η αστυνομία έχει διέκοψει από νωρίς την κυκλοφορία στη δεξιά λωρίδα της λεωφόρου Κηφισίας, στο ρεύμα προς το κέντρο της Αθήνας, για να διεξαχθούν οι απαραίτητες έρευνες με αποτέλεσμα να προκληθεί μποτιλιάρισμα, το οποίο ξεκινά από το ύψος του ΚΑΤ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ