Διαμαρτυρία κατά των πλειστηριασμών σε συμβολαιογραφείο στον Πειραιά – ΒΙΝΤΕΟ

Μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» μαζί με τους επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου και της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη συγκεντρώθηκαν το πρωί της Τετάρτης στην οδό Βασιλέως Γεωργίου Α’ 21, στον Πειραιά για να διαμαρτυρηθούν για τη διενέργεια των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Σύμφωνα με τη ΛΑΕ, οι προγραμματισμένοι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί αφορούσαν ένα διαμέρισμα 107 τετραγωνικών στη Λούτσα με εμπορική αξία 113.000 ευρώ και ένα οικόπεδο με μονοκατοικία 80 τετραγωνικών στο Πάτημα Γέρακα αξίας 290.000 ευρώ.

Κατά την παρουσία του στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατήγγειλε ότι «μέσα στο συμβολαιογραφείο γίνονται δύο πλειστηριασμοί διαμερισμάτων χωρίς να υπάρχει σύμβαση για να εκτελεστούν ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Αυτό που γίνεται είναι βάρβαρο και αντισυνταγματικό» υποστηρίζοντας ότι ανέβηκαν στο γραφείο για να συζητήσουν με τον συμβολαιογράφο, αλλά εκείνος «έχει κλειδαμπαρώσει την πόρτα και ενώ είναι μέσα, δεν επιτρέπει να μας δει και είναι η αστυνομία μπροστά και τον περιφρουρεί».

Από την πλευρά της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε όλους τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς παράνομους και επιτέθηκε στον πρόεδρο των συμβολαιογράφων Γ. Ρούσκα. Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ