Αμετανόητος ο παιδεραστής βιαστής με το βαν – Καταπέλτης ο εισαγγελέας – Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο επέβαλε ποινή κάθειρξης 25 ετών και χρηματική ποινή 120.000 ευρώ στον Φίλιππο Λεβέντο, τον 42χρονο παιδεραστή βιαστή με το βαν που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη όταν αποκαλύφθηκε η αρρωστημένη δράση του.

Είχε μάλιστα συλληφθεί επ΄αυτοφώρω στον Κορυδαλλό τον Μάρτιο του 2015 όταν έβαζε στο βαν των οργίων ένα 13χρονο αγόρι που το είχε “ψαρέψει” στο Facebook παγιδεύοντας το.

Ο 42χρονος κατηγορείται για απόπειρα αποπλάνησης του 13χρονου και για τους βιασμούς δύο ακόμα ανήλικων παιδιών. Μιας 14χρονης στο Περιστέρι και ενός 15χρονου στη Ναύπακτο. Οι δε βιασμοί έγιναν γνωστοί αφού ο βιαστής συνελήφθη και δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Αμετανόητος ο παιδεραστής βιαστής με το βαν

Ο 42χρονος εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά προκλητικός καθώς υποστήριξε πως τα παιδιά δεν τα βίασε αλλά ισχυρίστηκε πως τόσο η 14χρονη, όσο και ο 15χρονος έκαναν μαζί του σεξ με τη θέλησή τους. Για τον 13χρονο υποστήριξε πως δεν είχε πρόθεση να τον αποπλανήσει.

“Ζητάω συγγνώμη που έκανα σεξ με ανήλικα άτομα αλλά δεν βίασα κανέναν” είπε χαρακτηριστικά.

Καταπέλτης ο εισαγγελέας

Καταπέλτης ήταν ο εισαγγελέας της έδρας καθώς ζήτησε την ενοχή του κατηγορουμένου δίχως να του αναγνωριστούν τα ελαφρυντικά που ζητούσε η υπεράσπιση. Στην αγόρευσή του μάλιστα είπε πως “τον κατηγορούμενο όπως είναι δεν τον χρειάζεται η κοινωνία”.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης και ο Πρόεδρος της έδρας είπε στον κατηγορούμενο “Ελπίζω να συμμορφωθείτε”.

Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα ο 42χρονος είχε καταδικαστεί σε 26 χρόνια φυλάκισης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ