Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την τελευταία διαδρομή της 44χρονης Ειρήνης – Δεν ήταν μόνη της; – Ανοιχτό το παράθυρο του συνοδηγού

Άλλο ένα βίντεο – ντοκουμέντο που δείχνει το αυτοκίνητο της 44χρονης, η οποία εξαφανίστηκε ανήμερα τα Θεοφάνεια και βρέθηκε νεκρή λίγες ημέρες μετά μέσα σε αυτό, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο, που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας και το οποίο προβλήθηκε από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, φαίνεται ανοιχτό το παράθυρο του συνοδηγού, ενώ το αυτοκίνητο έχει αναπτύξει ταχύτητα. Αυτό γεννά ερωτήματα για το αν ήταν κι άλλος μέσα στο αυτοκίνητο μαζί της.

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο της γυναίκας έχει καταγραφεί από τρεις κάμερες που βρίσκονται μέσα σε αγρόκτημα, το οποίο βρίσκεται περίπου 5 χιλιόμετρα μακριά από τη παραλία, όπου βρέθηκε νεκρή η γυναίκα.

Ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη παραμένει μυστήριο, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για εγκληματική ενέργεια. Η 44χρονη βρέθηκε νεκρή, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της, ενώ είχε εγκαύματα στο σώμα της. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό της, η γυναίκα πέθανε πιθανότατα από τις αναθυμιάσεις, από τη φωτιά μέσα στο αυτοκίνητό της ενώ βρέθηκε και δοχείο με εύφλεκτο υλικό.

Οι συγγενείς της ωστόσο, αποκλείουν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας και υποστηρίζουν ότι η 44χρονη έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Δείτε το βίντεο από το “Ε”:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ