ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο: Η τελευταία “διαδρομή” της 44χρονης Ειρήνης που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της σε ερημική τοποθεσία

Στο βίντεο – ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο “Ε” καταγράφεται η τελευταία διαδρομή της 44χρονης Ειρήνης πριν φύγει από το σπίτι της για την ερημική τοποθεσία στην οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της.

Η γυναίκα είχε ειδοποιηθεί από τον μάστορα του συνεργείου πως το αυτοκίνητό της είχε επισκευαστεί και μάλιστα αν το επιθυμούσε θα μπορούσε να το παραλάβει ακόμη και την ημέρα των Φώτων παρά το γεγονός πως ήταν αργία και πως το μαγαζί θα ήταν κλειστό.

Αυτό θα γινόταν με τον εξής τρόπο. Θα άφηναν το κλειδί της στην διπλανή επιχείρηση, ένα βενζινάδικο της ίδιας ιδιοκτησίας.

Ο ξάδελφος της την πήγε στο βενζινάδικο για να πάρει το κλειδί. Μάλιστα έβαλε και 30 ευρώ βενζίνη στο αυτοκίνητο και στις 12 παρά 10 το μεσημέρι αποχώρησε. Αυτό το επιβεβαιώνει και το υλικό από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας.

Στη συνέχεια η 44χρονη πήγε στο χωριό της, άφησε τα προσωπικά της αντικείμενα στο σπίτι και έφυγε. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Το αυτοκίνητό της βρέθηκε στην ερημική τοποθεσία στην παραλία με την Ειρήνη νεκρή μέσα σε αυτό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ