Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Εκτός κινδύνου φαίνεται πως βρίσκεται πλέον ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ο οποίος νοσηλεύεται από την παραμονή των Χριστουγέννων στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ασκληπιείου Βούλας, ύστερα από τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του.

Οι θεράποντες γιατροί κάνουν λόγο για “θεαματική βελτίωση” και σε αυτό συνέβαλαν τα μέγιστα το νεαρό της ηλικίας του και η έγκαιρη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Ο παρουσιαστής από την περασμένη Παρασκευή αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη, ενώ έχει βγει από τη βαριά καταστολή στη οποία παρέμεινε για 12 ημέρες. Σήμερα, οι εντατικολόγοι αναμένεται να κάνουν την πρώτη εκτίμηση για το πότε μπορεί να βγει από τη ΜΕΘ και να πάει σε θάλαμο, καθώς πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων. Το ενθαρρυντικό είναι ότι δείχνει να αναγνωρίζει τη σύζυγό του Εβελίνα Βαρσάμη και να έχει κίνηση στα άνω και τα κάτω άκρα.

“Αντιλαμβάνεται, έχει συνείδηση, θυμάται συγγενικά του πρόσωπα, όπως τη σύζυγό του, κουνάει το ένα χέρι, γιατί το άλλο είναι σοβαρά τραυματισμένο, αλλά για την ώρα δεν μιλάει. Αναπνέει μόνος του, ωστόσο για κάποιες ώρες τον βάζουν στον αναπνευστήρα για να ξεκουραστούν οι πνεύμονες” ανέφερε στην “Espresso” έγκυρη πηγή από το νοσοκομείο.

Ωστόσο οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο παρουσιαστής μίλησε κιόλας δεν επιβεβαιώνονται για την ώρα.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ